| Türlerinin En Iyileri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sasuke Administrator
| Konu: Türlerinin En Iyileri Paz Şub. 24, 2008 11:31 am | |
| size göre türlerinde en iyi olan gruplar hangileri? bana göre; black metal:Immortal death metal:Children of Bodom thrash metal:Slayer heavy metal:Iron Maiden doom metal:Anathema gothic metal:Cradle of Filth power metal:Blind Guardian prograssive metal:Opeth | |
|
| |
Necrobutcher Designer-Admin
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri Paz Şub. 24, 2008 4:28 pm | |
| Neeeeeeeyt! Ben bu listeyi duzenlerim arkadaş! Death Metal:Cannibal Corpse Black Metal:Immortal,Marduk Thrash Metal:Slayer&Metallica Heavy Metal:Judas Priest Doom Metal:Anathema Gothic Metal:C.o.f Power Metal:Dragon Force,Blind Guardian Progressive Metal:Opeth | |
|
| |
YoUaReMyLeThE Moderator
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri Paz Şub. 24, 2008 4:37 pm | |
| yazdıklarına katılıyorum özellikle cannibal corpse ama kafama takılan bişey var cradle of filth melodic black değil mi niye onu gothic türüne koydun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri Paz Şub. 24, 2008 4:45 pm | |
| Yav ben gothic diye biliyorum c.o.f'u neyse cahillik affedin | |
|
| |
saw Üye
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri Paz Şub. 24, 2008 9:16 pm | |
| numetal:linkin park(tarzlarını değiştirene kadar en iyisiydiler),slipknot black metal:cradle of filth(Lp için yazdığımın aynısı) trash:Metallica death:Children of bodom viking:amon amarth Folk:koorpiklaani gothic:marilyn manson endüstriyel:static-x NWOBHM (New Wave Of British Heavy Metal) :ıron maiden senfonik:theatre of tragedy doom:anathema hardcore/metal:hatebreed
En son saw tarafından Salı Mart 11, 2008 9:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Sasuke Administrator
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri Paz Şub. 24, 2008 9:58 pm | |
| yok hayır c.o.f ilk albümler melodic black ti ama dani filth bi röportajında black metali bırakıp artık gothic metal yaptıklarını söyledi | |
|
| |
melancholy Üye
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri C.tesi Mart 15, 2008 5:07 pm | |
| ben sıralamayı şu şekilde yapabilirim (: Doom Metal: My Dying Bride Thrash Metal: Slayer Heavy Metal: W.A.S.P Black Metal: Marduk Gothic Metal: Moonspell Power Metal: Nightwish Death Metal: Gorefest Progressive Metal: Dream Theater Senfonik Metal: Haggard Viking Metal: Amon Amarth Folk Metal: Ensiferum | |
|
| |
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri Çarş. Mart 19, 2008 3:41 pm | |
| Arkidiş naptın sen yaaa Bir kere folk metal nedir?Nerden fırlıyor bu türler? Heavy metal de İron maiden,Saxon gibi babalar varken W.A.S.P'ın bu listede işi nedir??? | |
|
| |
melancholy Üye
| Konu: Geri: Türlerinin En Iyileri Cuma Mart 21, 2008 11:02 am | |
| Iron maiden filan var doğru söylüyorsunda ben benim için kendi listei yaptım WASP daha çok dinlerim (: Yani kısacası yaptığım enler kendi enlerim (: Folk metali kısaca şu şekilde söyleirm "heavy metal'in icerisinde yerel temalar tasiyan bir turu" Folk a taktın da doom metal kendi içinde bir sürü türe ayrılıyor. Death te Black te bu türler ana türler olarak ortaya çıkmıştır ve kendi içlerinde yine ayrı ayrı türlere ayrılırlar. Mesela şöyle bir örnek verebilirim. Sludge doom, death doom, black doom, gothic doom, funeral doom vs vs vs.. Ben öyle aklıma gelenleri yazdım (: | |
|
| |
| Türlerinin En Iyileri | |
|